Connect with us

Auto Nieuws

Mede-oprichter Whatsapp besluit 10 unieke Porsches te verkopen

Published

on

jan koum veiling porsche whatsapp

Mede-oprichter van Whatsapp Jan Koum is een ware Porsche liefhebber. Toch heeft hij recentelijk besloten om afstand te doen van een deel van zijn Porsche-vloot. De verkoop zal plaatsvinden tijdens de Amelia Island Auction op 8 maart 2019.

Onder de 10 zeldzame Porsches bevindt zich een drietal luchtgekoelde varianten. Een Porsche 964 Carrera RS uit 1992, één van de slechts 1.910 lichtgewicht modellen. Een Porsche 964 Carrera RS 3.8 uit 1993, één van de slechts 55 en één van de slechts 12 afgewerkte modellen in Speed ​​Yellow. En als laatste een de Porsche 993 Carrera RS 3.8 uit 1995.

Koum legt uit waarom hij heeft besloten afstand te doen van het tiental Porsches. “Ik kijk uit naar de samenwerking met Gooding & Company in de zoektocht naar de nieuwe eigenaren. Als ik onbeperkte tijd en garageruimte zou hebben, dan zou ik deze Porsches nooit verkopen. Uiteindelijk zal ik blij zijn als de nieuwe eigenaar geniet van het rijden met deze speciale auto’s. Precies waarvoor de auto’s bedoeld zijn.

Foto’s van alle tien de Porsches

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1