Connect with us

Auto Nieuws

Alonso lovend over Verstappen: “Er is momenteel geen betere coureur”

Published

on

Foto: Pixabay

Alonso is momenteel druk bezig met zijn voorbereidingen op de Dakar van 2020, maar de Formule 1 kijkt de Spanjaard nog altijd. Voormalig teamgenoot Lewis Hamilton heeft alweer zijn zesde titel gewonnen, maar Alonso is zelf fan van een andere coureur.

“Er is momenteel geen betere coureur dan Max Verstappen. Natuurlijk moet je dat over meerdere jaren straks nog eens analyseren, maar vandaag de dag volg ik graag Verstappen. Hij is altijd in de aanval en dat is geweldig om naar te kijken als fan van de sport”, aldus Alonso tegenover El Confidencial.

Bij zijn vertrek uit de Formule 1 heeft Alonso laten weten nog voor een terugkeer te zijn en hij benadrukt dat zijn terugkeer afhangt van de nieuwe regels van 2021. “Ik geniet van nieuwe uitdagingen. In de Formule 1 wint slechts één auto en weet je in februari al wie er gaat winnen en dat jij elfde of dertiende wordt. Ik sluit een terugkeer naar de Formule 1 niet uit, maar ik zal wel de regels van 2021 bestuderen om een terugkeer af te wegen”, besluit Alonso.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1