Connect with us

Auto Nieuws

Autosleutels kwijt? Wat nu?

Published

on

autosleutel mercedes

Iedere autobezitter overkomt het wel eens. Je staat op het punt te vertrekken, maar waar zijn nu die autosleutels? Je hebt je hele huis overhoop gehaald, maar je autosleutels zijn nergens terug te vinden. Dan begin je toch wel peentjes te zweten en vraag je je af wat je moet doen als je je autosleutel bent verloren.

Wanneer je je autosleutel kwijt bent, kan je het volgende doen. Je belt de ANWB of je neemt contact op met de autodealer. Wat veel mensen nog niet weten is dat je ook contact kan opnemen met de sleutelspecialist. Een nieuwe autosleutel laten bijmaken is behoorlijk prijzig. De kosten voor het bijmaken van een autosleutel voor een Volkswagen Polo kan bijvoorbeeld oplopen tot wel 240 euro. Dezelfde sleutel kan bij de sleutelspecialist gemaakt worden voor 125 euro. Dit scheelt natuurlijk enorm. Bij sommige verzekeringen wordt zelfs een deel van het bedrag vergoed. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Bespaar tientallen euro’s

Nagenoeg alle autosleutels zijn bij te maken, ook die met een startonderbreker. En veelal tegen prijzen die tientallen euro’s lager liggen dan wanneer je deze bij zou laten maken door een merkdealer of garagebedrijf. Ook als je autosleutel gebroken is, de behuizing stuk, de batterij leeg of de knopjes van de afstandsbediening werken niet meer. Dan kan je terecht bij de sleutelspecialist. Deze heeft voor al deze problemen een oplossing voor handen.

Van gewone autosleutels tot Keycards.

Ben je je sleutel kwijt en heb je een nieuwe autosleutel nodig? Zoek niet verder en neem direct contact op met de sleutelspecialist. Hier hebben ze voor bijna elk merk wel een oplossing klaar liggen.

Ook aan huis

Het bestellen van een nieuwe sleutel kan eenvoudig online. Voor het programmeren van de sleutel dien je wel even langs te komen. Ben je ook je reservesleutel kwijt, dan kan de sleutelspecialist ook aan huis komen.

1 Comment

1 Comment

  1. Wim Scheurink

    28 februari 2019 at 20:32

    Hallo ik heb een Mitsubishi colt van 2011 de afstandsbediening werkt niet meer heb er een andere batterij in laten zetten maar deet nog nix kunnen jullie mij helpen.groeten Wim Scheurink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1