Connect with us

Auto Nieuws

Avonturiers opgelet! Carbage run organiseert twee winteredities en schaft loting af

Published

on

carbage-run-wintereditie-2020-alpen-scandinavie

In 2020 zullen er twee edities plaatsvinden van de Carbage run. De eerste editie, de Alpen route, zal starten in Nederland en eindigen in Oostenrijk. De tweede editie, de Noorse route, zal volledig worden afgewerkt in Scandinavië.

Er is nog meer goed nieuws. De organisatie van de Carbage run heeft de loting afgeschaft. Inschrijven is dus zeker meedoen! De Alpen route wordt verreden van 20 t/m 24 januari 2020. De Noorse route is van 10 t/m 14 februari 2020. De inschrijving gaat 5 april aanstaande van start om 16:00 uur.

De Alpen route

In week 4 rijden we door de Alpen en Dolomieten. De start is in Nederland en vervolgens rijden we door België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië en zelfs een klein stukje Kroatië. Deze editie vindt plaats van 20 t/m 24 januari.

De Noorse route

In week 7 rijden we door Scandinavië. Van 10 t/m 14 februari gaan we een uitdagend winters avontuur tegemoet door Zweden en Noorwegen. De start is in Kopenhagen zodat we direct de sneeuw op kunnen zoeken. Deze editie komt met sneeuwgarantie!

Wachtlijsten werden te groot

“Deze edities zijn geen herhalingen van oude Carbage run routes, maar we gaan voor beide Road Trips weer nieuwe routes maken”, zo laat de organisatie weten. “Geen loting dit jaar. De wachtlijsten werden de afgelopen jaren te groot en daarom hebben we teveel mensen teleur moeten stellen. Tijd voor verandering: inschrijven is meedoen en wie het eerst komt wie het eerst maalt. Op 5 april a.s. om 16.00 uur gaat de inschrijving open voor beide edities.”

Carbage run winter editie 2019

Driving in Sweden is not easy.

Autorijden in Zweden is toch nét even wat anders. #carbagerun

Geplaatst door The Carbage Run op Dinsdag 12 februari 2019
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1