Connect with us

Auto Nieuws

Bentley presenteert nieuwe limousine van meer dan 5 meter

Published

on

Bentley-Flying_Spur-2020-linksvoor

De Britse autofabrikant Bentley heeft zijn nieuwste limousine gepresenteerd. Het gaat hier om de derde generatie van de Flying Spur. Met een lengte van 5,32 meter biedt de nieuwste telg van Bentley nog meer ruimte aan de passagiers achterin.

Zoals te zien is op de foto hieronder is er achterin slechts plek voor twee personen. De reden hiervoor is omdat Bentley geen bank maar twee aparte zetels monteert. De nieuwe Flying Spur wordt aangedreven door een 635 pk sterke twaalfcilinder benzinemotor. Hiermee accelereert de auto, ondanks het wagengewicht van 2.437 kilo, in 3,8 seconden naar 100 kilometer per uur.

De alom bekende vliegende B

Voor een betere wegligging moet de vierwielsturing zorgen. Dit in combinatie met vierwielaandrijving en het Dynamic Drive-systeem van Bentley. De alom bekende vliegende B staat op het front van de auto, en kan met een druk op de knop ingetrokken worden.

Volgend voorjaar op de weg

De prijs van de nieuwe Flying Spur is nog niet bekend. De prijzen van het huidige model lopen uiteen van 241.260 euro tot 313.615 euro. De nieuwe limousine van Bentley zal volgend voorjaar op de weg verschijnen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1