Connect with us

Auto Nieuws

Bizar: 18-jarige bestuurder op klaarlichte dag beroofd van zijn auto

Published

on

blauwe-zwaailichten-politie-brandweer-ambulance

Het klinkt als een scene uit een film, maar niet is minder waar. Een 18-jarige Sliedrechter werd in Rotterdam overvallen door drie mannen. Deze trokken hem uit zijn auto, mishandelden de bestuurder en gingen er vervolgens vandoor met de auto.

Het slachtoffer zat afgelopen dinsdag omstreeks 17:00 uur niets vermoedend te bellen in zijn auto aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam, toen iemand plots zijn portier opende en hem uit zijn auto probeerde te trekken. Kort daarop arriveerden een handlanger en samen werd de man uit zijn auto getrokken.

De jongen werd mishandeld waarna hij zag dat zijn auto werd meegenomen. Hij probeerde nog achter zijn auto aan te rennen, maar dit had weinig nut. Wel zag hij dat de daders met zijn auto tegen een wit geparkeerd busje botsten. Het slachtoffer is in het ziekenhuid behandeld aan de verwondingen in zijn gezicht. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van het incident en schrijft op haar website het volgende: De politie startte direct een onderzoek. Dat heeft nog niet tot aanhoudingen geleid. Rechercheurs kunnen de hulp van getuigen goed gebruiken. De carjackers waren alle drie licht getint, hadden donker haar en zijn tussen de 18 en 20 jaar oud. Het slachtoffer heeft niet goed kunnen zien of al zijn belagers in zijn auto, een zwarte Toyota Aygo, zijn gestapt. Hij zag wel dat ze, voordat ze uit het zicht verdwenen, tegen een wit geparkeerd busje reden. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die bij kan dragen aan het onderzoek? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1