Connect with us

Auto Nieuws

Bizar: Man doodgeschopt na stelen auto met daarin drie jonge kinderen

Published

on

erik-hood-doodgeschopt-autodief

Een 51-jarige autodief heeft zijn actie moeten bekopen met de dood. De bij de Amerikaanse politie bekende crimineel Erik Hood besloot een auto te stelen met daarin drie jonge kinderen. Zijn vluchtpoging mislukte waarna hij op straat door omstanders werd doodgeschopt.

Hood besloot toe te slaan toen hij de auto met nog draaiende motor aantrof. De moeder van de drie kinderen was even uit de auto gestapt om haar man te groeten die op dat moment aan het werk was in een pizza restaurant. Beiden zagen het voorval gebeuren en besloten achter de auto aan te rennen. Toen deze stil kwam te staan in het stokkende verkeer werd Hood uit de auto getrokken.

In plaats van zich over te geven besloot Hood de aanval in te zetten op de vader waarna hij de benen probeerde te nemen. Omstanders zagen het gebeuren en overmeesterden Hood. De groep liet het hier niet bij en begon te schoppen en te slaan totdat hij niet meer reageerde. Op Instagram gaan beelden rond van het voorval.

Moeder mogelijk vervolgd

Hood werd nog afgevoerd naar het ziekenhuis, maar bezweek hier alsnog aan zijn verwondingen. De politie probeert via videobeelden de personen te identificeren die Hood hebben aangevallen. Ook de moeder wordt mogelijk vervolgd omdat ze de kinderen in een auto met draaiende motor heeft achtergelaten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1