Volg ons op Social Media

Auto Nieuws

Bizar! Moeder rijdt rond met dochters in opblaasbadje op het dak

Gepubliceerd

op

auto-opblaasbadje-amerika-dixon
Foto: Police Dixon, Illinois

Een 49-jarige Amerikaanse besloot deze week een opblaasbaar zwembadje voor haar dochters te vervoeren, met haar twee liefjes erin. Verrassend genoeg mag dat niet, zo bleek toen agenten haar staande houden.

Agenten uit het Amerikaanse Dixon, in de staat Illinois, arresteerden de 49-jarige Jennifer Janus Yeager nadat iemand meldde dat hij haar voorbij had zien rijden, maar met de kinderen op het dak van haar auto. Na vragen van de agenten bleek dat de zorgzame moeder met het lege badje naar een vriend was gereden, om het daar op te blazen. Toen het badje eenmaal vol lucht zat, was het dak van haar auto de enige plek om het op te vervoeren.

Rit liep goed af voor beide dochters

Lege badjes vangen veel wind en om dat probleem te vermeiden zette Yeager haar dochters in het badje en reed weer rustig naar huis. Gelukkig liep de rit voor beide dochters goed af. Moeder zelf komt er wat minder goed van af. Zij wordt aangeklaagd wegens twee gevallen van nalatigheid en het in gevaar brengen van haar dochters. Na een borgsom te hebben betaald, mocht Yeager vertrekken. Zonder dochters op het dak welteverstaan.

‪Endangering the Health or Life of a Child Arrest Press Release:‬The Dixon Police Department announces the arrest of…

Geplaatst door Dixon, Illinois Police Department op Dinsdag 9 juli 2019
Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1