Connect with us

Auto Nieuws

Brussels Motor Show opent zaterdag haar deuren. 110.000 m2 puur kijkgenot.

Published

on

renault-brussels-motor-show-2019

Van 19 tot en met 27 januari vindt in de Paleizen van Brussels Expo de 97e editie van de Brussels Motor Show plaats. De beurs heeft een totaaloppervlak van maar liefst 110.000 m2 waarop auto’s, bedrijfswagens, motoren en mobiliteitsoplossingen zullen worden gepresenteerd. Voor de plattegrond van het evenement, klik hier.

Het is een mooie kans voor de Nederlandse autoliefhebber om een auto- en motorshow bij te wonen aangezien de AutoRai in Amsterdam enkele jaren geleden is gestopt vanwege gebrek aan interesse van de auto-importeurs. In België is dit niet het geval. De Brussels Motor Show kondigt met trots aan dat alle belangrijke spelers aanwezig zullen zijn.

De Brussels Motor Show heeft dezelfde indeling als in 2018. De personenwagens en bedrijfswagens nemen zeven Paleizen (Hallen, red.) in, waaronder Paleis 1, dat volledig is gewijd aan de Dream Cars-tentoonstelling, die voor het eerst even lang duurt als het Salon zelf.

motor-brussels-motor-show-2019

De motoren zijn opnieuw te bewonderen in Paleizen 8 en 9 terwijl carrosseriebouwers en andere specialisten in de inrichting van bedrijfsvoertuigen hun klanten ontvangen in Paleis 12. De tijdelijke expo #WeAreMobility, die (nieuwe) mobiliteitsoplossingen belicht, neemt dan weer vier dagen lang (18 tot en met 21 januari) Paleis 10 in beslag.

Kaartverkoop

Kaarten voor de Brussels Motor Show zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Voor de kaartverkoop bezoek de volgende link. https://www.autosalon.be/nl

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1