Connect with us

Auto Nieuws

Citroën zet hoog in met de C5 AIRCROSS

Published

on

citroen-c5-aircross-front-side-2019

Een echte SUV met grote wielen, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakter, stijlkenmerken en vele personalisatiemogelijkheden. De nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is in zijn segment onovertroffen qua comfort, flexibiliteit en bagageruimte. Hij past naadloos in het Citroën Advanced Comfort®-programma dankzij belangrijke innovaties zoals de vering met Progressive Hydraulic Cushions™, de Advanced Comfort Seats en de 3 losse stoelen achter, met verstelbare rugleuning, die kunnen worden verschoven en neergeklapt. Het is een SUV van de nieuwe generatie, met 20 rijhulpsystemen en 6 connectiviteitstechnologieën.

De 4,50 meter lange SUV C5 Aircross onderscheidt zich door een sterke en dynamische persoonlijkheid, zonder agressief over te komen. Hij heeft typische SUV-kenmerken: een brede en imposante voorzijde, een hoge motorkap, vloeiende vormen die worden geaccentueerd met karakteristieke designelementen zoals de Airbumps met kleuraccenten, grote wielen met een diameter van 720 mm, een bodemvrijheid van 230 mm, bescherming op de dorpels en de wielkasten en in twee kleuren uitgevoerde gestileerde dakrelingen.

citroen-c5-aircross-back-side-2019

Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross is uit te rusten met een panoramisch schuif-/kanteldak. Het zijaanzicht onderscheidt zich door een optisch zwevend dak dankzij het rondom aansluitende glasoppervlak, geaccentueerd met een verchroomde “C” rond de portierruiten om de binnenruimte te benadrukken. Ook de brede en verticale, gedrongen achterzijde suggereert een grote binnenruimte en bagageruimte (580 tot 720 liter). De in reliëf uitgevoerde koplampen zijn voorzien van vier ovale 3D LED-modules.

citroen-c5-aircross-interieur-2019

VIP introductie Citroën C5 AIRCROSS

De nieuwe C5 Aircross staat sinds december in de showroom van de Citroen-dealer. Aanstaande donderdag 10 januari is er bij de Twentse Citroen-dealer Bennie Wilmink in Almelo een speciale VIP-INTRODUCTIE van 19.00 tot 21.00 uur. Dus als u in de buurt woont van deze Citroen-dealer dan is een bezoekje zeker de moeite waard. Meer informatie over deze avond vindt u op deze pagina.

1 Comment

1 Comment

  1. J. Wientjes

    7 januari 2019 at 20:56

    Wat een geweldige mooie auto , Citroen jullie maken auto rijden telkens mooier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1