Connect with us

Auto Nieuws

De snelste SUV ter wereld luistert naar de naam Bentley Bentayga Speed

Published

on

Bentley-Bentayga-Speed-suv-635-PS-w12

Wat is de snelste en meest luxueuze SUV ter wereld? Als we Bentley mogen geloven, dan is dat de Bentayga Speed. Het nieuwste Speed-model is met de hand gebouwd in Groot-Britannië en versnelt in slechts 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u.

Naast het aanzienlijke acceleratievermogen kan de Bentley Bentayga Speed bogen op een topsnelheid van 306 km/u. Prestaties die te danken zijn aan een verbeterde versie van de 6,0-liter W12-motor met 635 pk (voorheen 608 pk).

Sportieve look

Niet alleen het exceptionele prestatieniveau van de Bentley Bentayga Speed spreekt tot de verbeelding. Het sportieve karakter van de Bentayga Speed krijgt extra allure door het design van de auto, waarbij de opvallende achterspoiler en in exterieurkleur uitgevoerde voorzijde, sideskirts en achterste bumpersplitters gelijk in het oog springen. Ook de donkergetinte grille, koplampen en achterlichten dragen bij aan de sportieve look van het Bentley-model.

Video Bentley Bentayga Speed

Uiteraard valt er nog veel meer te schrijven over de Bentley Bentayga Speed. AutoSpectrum raadt u echter vooral aan om u te laten verbluffen door de fraaie beelden in onderstaande video.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1