Connect with us

Auto Nieuws

Dertig migranten springen uit Cypriotische vrachtwagen op de A2

Published

on

Foto: Pixabay

Een groep van ongeveer dertig personen is donderdagochtend uit een vrachtwagen op de A2 bij Gronsveld (Limburg) gesprongen. De politie gaat er vanuit dat het om migranten gaat.

De groep bestaat uit volwassenen en kinderen, laat een woordvoerder van de politie weten. Zij zijn na het uitstappen de wijken van Maastricht in gevlucht. Inmiddels zijn 13 personen aangehouden. De politie is niet meer actief op zoek naar de rest van de groep.

Vrachtwagen uit Cyprus

De groep sprong rond 8.45 uur uit een vrachtwagen die op de A2 bij Gronsveld aan de kant van de weg stond, vertelt de woordvoerder van de politie Limburg. Nadat de personen het voertuig hadden verlaten, reed de bestuurder van de vrachtwagen gewoon door. De vrachtwagenchauffeur is kort na het incident door de politie opgepakt. De politie vertelt dat de vrachtwagen uit Cyprus komt.

De politie kan op dit moment niet meer vertellen over de identiteit van de personen die uit de vrachtwagen zijn gesprongen. ”Ze lijken in ieder geval niet uit Nederland te komen”, vertelt een woordvoerder tegen het AD.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1