Connect with us

Auto Nieuws

Deze Morris Mini uit 1968 staat te koop met maar 436 kilometer op de teller

Published

on

morris-mini-1968-veiling
Foto: Woodham Mortimer

Een ‘fabrieksnieuwe’ Morris Mini staat op dit moment te koop bij klassieke-autospecialist Woodham Mortimer. Bieden is vanaf nu toegestaan en wij vragen ons natuurlijk af: hoeveel gaan mensen betalen voor deze Mini Morris?

Woodham Mortimer verkoopt de auto en is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van klassiekers uit Groot-Brittannië. Zij verkopen een oldtimer in nieuwe staat. Deze Morris Minor-Mini uit 1967 werd gekocht door een vrouw die ermee wilde leren rijden. Nadat ze de sleutels in ontvangst nam veranderde ze van mening. De auto werd door de vrouw in volledig nieuwe staat gebracht. Zelfs de beschermfolie op de banken is bewaard gebleven.

Met amper 436 kilometer op de teller heeft deze auto al die tijd in de garage gestaan. Nu heeft de familie besloten de auto te laten veilen. Tijdens de 60ste verjaardag van Mini gaat de auto op zoek naar een nieuwe eigenaar. Vanaf vandaag kan er geboden worden op deze schitterende auto.

morris-mini-1968-veiling-achterkant
morris-mini-1968-veiling-bank
1 Comment

1 Comment

  1. Fer Remmers

    8 mei 2020 at 19:29

    Deze uitvoering zoek ik al jaren. Dit was m’n eerste (van de vier) mini; wel stuur rechts. Vooral niet opgepimpt! Heel goed. Alleen de kilometerteller in het midden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1