Connect with us

Audi

Dit gaat de fonkelnieuwe Audi SQ2 SUV kosten

Published

on

audi-sq2-suv-grill-front

Audi heeft de vanaf prijs bekend gemaakt voor het topmodel binnen de Q2-serie, de SQ2. De SUV is leverbaar vanaf januari 2019 en heeft een vanaf prijs van € 61.110. Dit is de adviesprijs inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

De SQ2 is voorzien van een 300 pk sterke 2.0 TFSI-krachtbron en sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 4,8 seconden. De topsnelheid van de SQ2 is elektronisch begrensd op 250 km/u.

Audi noemt de styling van de SQ2 ‘markant-sportief’ en is door de consument naar eigen smaak samen te stellen. Er zijn speciale interieur- en exterieurpakketten waaruit kan worden gekozen.

Pro Line Plus pakket

Het intereurpakket ‘Pro Line Plus’breidt de standaarduitrusting uit met een een afgevlakt sportstuur met schakelpaddles, Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus, het Audi soundsystem, parkeerhulp achter en cruise control. De kosten van het Pro Line Plus pakket bedraagt € 3.600.

Inbegrepen bij het Pro Line Plus pakket zijn zwarte fijnnappalederen bekleding met een binnenbaan in magmarood ruitstiksel, een grijze accentstreep en rode stiksels. De vloermatten met SQ2-logo zijn afgewerkt met rode contraststiksels en ventilatieroosters met een rode ring. De decoratielijsten zijn verlicht met het ambiente lichtpakket en de aandacht voor detail blijkt uit de sleutelcover met SQ2-logo.

Exterieurpakket

Het exterieurpakket omvat zwarte blade en buitenspiegels, een speciale dakspoiler, ‘quattro’-aanduiding op de flanken, uitlaatsierstukken in zwart-chroom en gedeeltelijk gepolijste 19 inch gegoten lichtmetalen velgen. De kosten voor dit extra pakket bedragen € 2.500.

Bekijk de Audi SQ2 bij uw dealer

De Audi SQ2 heeft daarnaast nog een groot aantal extra opties en staat vanaf januari bij uw Audi dealer.

Foto’s Audi SQ2 SUV

Audi-SQ2-SUV-front

Audi-SQ2-SUV-back

Audi-SQ2-SUV-side

Audi-SQ2-SUV-cockpit-dashboard

Audi-SQ2-SUV-interieur

Audi-SQ2-SUV-interior

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1