Connect with us

Auto Nieuws

Durf jij de nieuwe elektrische Volkswagen ID.3 blind te bestellen?

Published

on

volkswagen-id-3-2019-linksvoor.

Volkswagen heeft voor een opmerkelijke strategie gekozen bij de nieuw te bestellen elektrische ID.3. De auto is vanaf vandaag te bestellen, maar hoe de auto er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Er zijn slechts enkele foto’s beschikbaar van de auto in camouflageprent.

De ID.3 is de eerste auto van de nieuwe ID.-lijn van Volkswagen. Bestel je de auto dan moet je wel een aanbetaling doen van 1.000 euro. Dit bedrag krijg je terug als je uiteindelijk toch besluit af te zien van de bestelling.

ID.3 1ST special edition

Beslis je om de ID.3 nu te bestellen dan krijg je automatisch de extra rijk uitgeruste ‘ID.3 1ST special edition’. Hiervan worden er maar 30.000 gemaakt. Deze special edition heeft een actieradius van 420 kilometer, lichtmetalen velgen, geavanceerde spraakbediening, digitale radio en airco. De prijs zal waarschijnlijk net onder de 40.000 euro liggen.

volkswagen-id-3-2019-rechtsachter

6 jaar gratis APK en service

Opmerkelijk is dat de ID.3 standaard wordt geleverd met 6 jaar gratis APK’s en servicebeurten. Buiten deze gratis onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals o.a. remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf. Daarnaast wordt er 8 jaar garantie gegeven op de accu. De auto komt uiteindelijk in verschillende versies op de markt, met actieradiussen van 330, 420 en 550 kilometer.

Officiële presentatie

Mensen die willen wachten op de officiële presentatie van de ID.3 moeten nog even geduld hebben. De onthulling staat gepland op donderdag 12 september tijdens de Internationale Motor Show in Frankfurt.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1