Connect with us

Auto Nieuws

Eerste tickets Formule 1 op Zandvoort voor 1600 euro op Marktplaats

Published

on

Foto: Marktplaats

De tickets voor de Formule 1 GP in Zandvoort in 2020 zijn nog maar net verdeeld, of de eerste toegangsbewijzen worden al online aangeboden voor veel te hoge prijzen. Op Marktplaats worden al kaarten aangeboden tegen prijzen tot zo’n 1600 euro.

Ondanks dat er duidelijk op de website van de organisatie staat dat het een risico is om tickets door te verkopen, wagen een aantal het er toch op. Zo worden er zelfs al passe partouts voor de komende drie jaar verkocht.

Volgens de organisatie van de Dutch GP in Zandvoort lopen doorverkopers het risico dat de tickets ongeldig worden gemaakt. Bezoekers die toch van hun tickets af willen kunnen ze aanbieden op officiële platforms. Er wordt later nog een website aangewezen waar kaarten kunnen worden doorverkocht voor dezelfde prijzen.

Dinsdag kregen de fans die eerder tickets hadden aangevraagd voor de Formule 1 in Zandvoort te horen of ze ook de kaarten kregen toegewezen. Er waren er ruim een miljoen aangevraagd, terwijl er per dag plek is voor 105.000 mensen op het evenement.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1