Volg ons op Social Media

Auto Nieuws

Hilarisch: Eigenwijze Koala weigert uit airco gekoelde auto te stappen

Gepubliceerd

op

Koala-in-Car-facebook-australie.

De Australische wijnboer Tim Whitrow ging afgelopen week zijn wijngaard controleren in Adelaide. Hij had de deur van zijn auto opengelaten zodat zijn hond kon in- en uitstappen. Ook de airco stond nog aan om de hond wat verfrissing te bieden. Maar er kwam nog een onverwachte bezoeker in de wagen.

Een koala zag zijn kans schoon om in de auto te springen en mee te genieten van de verkoeling. Whitrow probeerde de koala lange tijd op een normale manier uit de auto te krijgen. Uiteindelijk heeft hij het dier van zijn dashboard moeten trekken en uit de auto geduwd.

Op de vingers getikt

De wijnboer raakte de wilde koala meerdere malen aan, iets waar hij door een woordvoerder van het Ministerie van Milieu voor op de vingers is getikt. ”In een situatie zoals deze raden we aan om gewoon de autodeuren te openen en de koala rustig met een paraplu of opgerolde krant richting een deuropening te duwen. Trek nooit een wild dier naar je toe en probeer het niet aan te raken of op te pakken”, aldus de woordvoerder tegenover de Australische media.

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1