Volg ons op Social Media

Auto Nieuws

Italiaanse media duidelijk: “Vettel is compleet de weg kwijt”

Gepubliceerd

op

ferrari-vettel-sf90-voorkant-canada
Foto: Ferrari

Sebastian Vettel speelde een grote hoofdrol in de GP van Groot-Brittannië. Max Verstappen kwam daar op een harde manier achter, maar Vettel was groot genoeg dat zelf te erkennen. Anders heeft hij nog de Italiaanse media die hem dat niet zullen laten vergeten.

“Het lijkt er haast op dat Vettel geen enkel duel meer weet te winnen. Hij verliest simpelweg, of het eindigt in tranen zoals in het duel met Verstappen. Zijn weekend was sowieso al niet om over naar huis te schrijven, de enige reden dat het op enig moment nog ergens op leek was de gratis pitstop die hij kon maken door de safety car-periode”, schrijft Gazzetta dello Sport.

Corriere dello Sport vraagt zich af of er nog wel toekomst is voor Vettel bij Ferrari: “Vettel maakte de zoveelste fout in een paar jaar tijd, ook dit was echt weer een beginnersfout. Het siert hem dat hij zich verontschuldigde, maar je gaat je toch afvragen of er niet ergens een jong talent rondloopt dat een kans verdient in de cockpit van Sebastian.”

La Repubblica vond Vettel tijdens de race een compleet drama : “Hij ruïneert zijn eigen onzichtbare race door compleet onnodig Verstappen te torpederen. Uiteindelijk wordt hij roemloos zestiende, enkel en alleen om na de finish sorry te zeggen tegen Max.” Al met al kunnen we zeggen dat Sebastian Vettel snel zijn vorm moet herpakken, om de Italiaanse media weer voor zich te winnen.

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1