Connect with us

Auto Nieuws

Je auto weer als nieuw na een poetsbeurt van APC Deventer

Published

on

APC-Deventer-duim

Auto Poets Centrale Deventer is ruim 21 jaar een begrip in Deventer. Het poetsbedrijf werkt met een vast team van vakkundige experts dagelijks aan het reconditioneren van diverse merken en typen auto’s in het pand aan de Londenstraat 9 in Deventer.

Nu de lente weer is begonnen geeft het bedrijf in de maanden april en mei maar liefst 10 procent korting op een poetsbeurt. Want wie wil er nu niet in een nieuwe auto rijden? APC Deventer zorgt er voor dat je auto weer zo goed als nieuw is. De leeftijd, afmeting, merk, kleur of de staat waarin de auto verkeerd, doet er niet toe. Iedereen zal denken dat je auto weer als nieuw is na een poetsbeurt van APC Deventer.

Reconditioneren

De auto krijgt een complete schoonheidsbehandeling van binnen en van buiten. Hij wordt onder hoge druk afgespoten, gewassen, gepolijst en in de was gezet. Er wordt niets overgeslagen, want ook de velgen, banden en kunststofdelen als bumpers en stootranden worden weer als nieuw gemaakt. Uiteraard wordt het interieur ook perfect gereinigd, met als resultaat dat je je eigen auto niet meer herkent.

Kwaliteit en zekerheid

Is jouw auto toe aan een poetsbeurt, en wil je verder rijden in je auto zonder vlekjes en nare luchtjes? Kom dan met je heilige koe naar APC Deventer en profiteer van de actie. APC Deventer is een CTP-erkend autopoetsbedrijf dat staat voor kwaliteit en zekerheid.

Het team van APC Deventer staat voor u klaar!
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1