Connect with us

Auto Nieuws

Jos Verstappen maakt zich zorgen: “Blijven achter met onze auto”

Published

on

Foto: Red Bull Content Pool

Max Verstappen werd afgelopen maandag 22 jaar. Dat bracht echter geen glimlach op het gezicht van vader Verstappen. Jos Verstappen baalt vooral heel erg. “Het ziet er niet naar uit dat we volgend jaar om de wereldtitel kunnen strijden.”

Red Bull won met Max Verstappen dit jaar de Grands Prix van Oostenrijk en Duitsland, maar de laatste races zijn de verschillen veel groter dan voor de zomerstop. Nieuwe overwinningen lijken voor Red Bull dit seizoen ver weg te zijn.

“We zouden dichterbij moeten zitten maar het is moeilijker dan we denken”, zegt Jos Verstappen in Ziggo-programma Peptalk. “De laatste wedstrijden voor de zomerstop ging het eigenlijk enorm goed. Na de zomerstop zijn we een beetje blijven stilstaan, waar de anderen nog wel progressie gemaakt hebben.”

“Max kan er weinig aan doen, we zijn gewoon afhankelijk van het team”, legt Jos Verstappen uit. “We blijven een beetje achter met deze auto, en we blijven een beetje achter met deze motor. Aan de combinatie van die twee moet harder gewerkt worden, willen wij volgend jaar om het wereldkampioenschap mee kunnen doen”, besluit Jos Verstappen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1