Connect with us

Auto Nieuws

Kia start in Nederland met de uitlevering van de volledig elektrische e-Niro

Published

on

Kia-e-Niro-rechts-voor

Binnenkort is de volledig elektrische Kia e-Niro te bewonderen bij de Kia-dealer in uw regio. De uitlevering van de eerste e-Niro’s is gestart en wordt gedaan door Koopman Autotransport, die al 25 jaar het vervoer van Kia naar de dealers verzorgt.

De Kia e-Niro beschikt over een 150 kW (204 pk) sterke elektromotor met een actieradius van 455 kilometer en is voorzien van slimme technologie die de energie van het accupakket optimaal benut. “Sinds de start van de samenwerking heeft Koopman Autotransport al bijna 350.000 nieuwe auto’s vanaf onze opslagterreinen opgehaald en afgeleverd aan ons dealernetwerk”, zegt Arjan Nelemans, Manager Sales Operations van Kia Motors Nederland B.V. “Ook in de toekomst verwachten wij veel auto’s met behulp van Koopman Autotransport via ons Kia-dealernetwerk aan klanten af te leveren. Helemaal met het oog op de komst van duurzame modellen als de volledig elektrische e-Niro alsook de nieuwe generatie elektrische Soul die later in 2019 op de Nederlandse markt komt. Wij verwachten alleen al in het eerste kwartaal van 2019 een kleine duizend e-Niro’s bij onze dealers af te leveren.”

Voor een eerste kennismaking met de volledig elektrische Kia e-Niro kunt u binnenkort in Apeldoorn of Hengelo een bezoek brengen aan de showroom van Van Mossel Kia of in Rijssen bij Automobielbedrijf Beltman.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1