Connect with us

Auto Nieuws

Lente werpt schaduw alvast vooruit door introductie nieuwe Porsche 911 Cabriolet

Published

on

Voor menig autoliefhebber is er niets mooier dan met de auto op pad te gaan tijdens aangenaam lente- of zomerweer en tegelijkertijd een verfrissende bries langs het gezicht te voelen. Voor hen is de introductie van de nieuwe Porsche 911 Cabriolet goed nieuws.

De Cabriolet is al sinds 1982 een belangrijk familielid binnen de 911-range. Het nieuwe model beschikt over alle innovatieve snufjes van de Coupé en is in meerdere opzichten duidelijk te herkennen als een 911. De volautomatische softtop is voorzien van een glazen achterruit en magnesium elementen in het dakmechanisme voorkomen dat het dak bol gaat staan bij hoge snelheden.

Slechts 12 seconden

Het openen en sluiten van het dak kan bij snelheden tot 50 km/u en duurt slechts 12 seconden. Een elektrisch te bedienen windscherm zorgt er bovendien voor dat de wind geen negatieve invloed heeft op de nek van bestuurder en passagier. De nieuwe Porsche 911 Cabriolet is te bestellen bij uw lokale Porsche-dealer, die u ook alles kan vertellen over de specificaties van het model. De levering in Nederland start in maart 2019.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1