Connect with us

Auto Nieuws

Levering Nissan LEAF modeljaar 2019 staat voor aankomende zomer in de planning

Published

on

Met onder meer een vernieuwd infotainmentsysteem en de keuze uit een nieuwe 62 kWh-batterij met een 217 pk sterke elektromotor bouwt Nissan in 2019 voort op het succes van de LEAF. De Nissan LEAF groeide in 2018 met 39.000 exemplaren uit tot de bestverkochte elektrische auto van Europa.

Wereldwijd zijn er sinds de lancering in 2010 al meer dan 380.000 exemplaren van de Nissan LEAF verkocht. Dat maakt van de LEAF de bestverkochte elektrische auto ter wereld. In het nieuwe modeljaar 2019 krijgt de auto een 8-inch infotainmentsysteem met extra connectiviteitsfuncties en een nieuw deur-tot-deur navigatiesysteem. Bovendien komt de nieuwe NissanConnect EV app beschikbaar.

Intelligent Driving

De LEAF modeljaar 2019 is leverbaar met de zogenoemde Intelligent Driving technologieën e-Pedal en ProPILOT, die bijdragen aan de rijbeleving van de Nissan LEAF. Door middel van e-Pedal kan de bestuurder de auto met één pedaal laten versnellen, afremmen en zelfs stoppen. ProPILOT is een geavanceerd rijassistentiesysteem dat werkt op autowegen met gescheiden rijbanen. Het systeem kan de auto laten stoppen, starten en centreren op de rijbaan zonder daarbij de verkeerssituatie uit het oog te verliezen.

De levering van de Nissan LEAF modeljaar 2019 begint aankomende zomer. Bij de lokale Nissan-dealers Auto Lesscher in Hengelo en Nissan Herwers in Deventer kunnen ze u alles vertellen over de nieuwste snufjes waarover de LEAF beschikt.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1