Connect with us

Auto Nieuws

Marktplaats verwijdert Viral gaande advertentie. Verkoper geeft niet op!

Published

on

renault-megane-viral-marktplaats-autoscout-humor

Afgelopen woensdag vonden we misschien wel de meest geniale Marktplaatsadvertentie ooit. Adverteerder Uysal (in het echte leven Gökhan genaamd, red.), probeerde zijn Renault Mega uit 2005 te verkopen en bedacht daarbij een zeer bijzondere omschrijving. De advertentie ging Viral, maar Marktplaats besloot er een stokje voor te steken.

Gökhan kreeg een mailtje van het verkoopplatform dat zijn advertentie was verwijderd. Dit nadat Marktplaats meerdere meldingen had ontvangen dat de advertentie niet zou voldoen aan de algemene voorwaarden. Het blijkt eens te meer dat er nog altijd mensen zijn die geen gevoel hebben voor humor.

Auto nog steeds te koop

Toch liet Gökhan, die zijn auto nog altijd niet heeft verkocht, het hier niet bij zitten en plaatste dezelfde advertentie op Autoscout24. Hierbij plaatste hij nog wel even een boodschap voor degene die zijn advertentie verwijderde op Marktplaats.

Boodschap aan Marktplaats

“Dames, heren, genderbenders en al het andere tuig; nadat mijn advertentie na twee dagen werd verwijderd door een (anaal) ongestelde Marktplaats medewerk(st)er die al een aantal weken geen beurt heeft gehad, ga ik het nogmaals proberen…maar dit keer op AutoScout24. Enjoy.”

5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1