Connect with us

Auto Nieuws

Marktplaats verwijdert Viral gaande advertentie. Verkoper geeft niet op!

Published

on

renault-megane-viral-marktplaats-autoscout-humor

Afgelopen woensdag vonden we misschien wel de meest geniale Marktplaatsadvertentie ooit. Adverteerder Uysal (in het echte leven Gökhan genaamd, red.), probeerde zijn Renault Mega uit 2005 te verkopen en bedacht daarbij een zeer bijzondere omschrijving. De advertentie ging Viral, maar Marktplaats besloot er een stokje voor te steken.

Gökhan kreeg een mailtje van het verkoopplatform dat zijn advertentie was verwijderd. Dit nadat Marktplaats meerdere meldingen had ontvangen dat de advertentie niet zou voldoen aan de algemene voorwaarden. Het blijkt eens te meer dat er nog altijd mensen zijn die geen gevoel hebben voor humor.

Auto nog steeds te koop

Toch liet Gökhan, die zijn auto nog altijd niet heeft verkocht, het hier niet bij zitten en plaatste dezelfde advertentie op Autoscout24. Hierbij plaatste hij nog wel even een boodschap voor degene die zijn advertentie verwijderde op Marktplaats.

Boodschap aan Marktplaats

“Dames, heren, genderbenders en al het andere tuig; nadat mijn advertentie na twee dagen werd verwijderd door een (anaal) ongestelde Marktplaats medewerk(st)er die al een aantal weken geen beurt heeft gehad, ga ik het nogmaals proberen…maar dit keer op AutoScout24. Enjoy.”

5 Comments

5 Comments

 1. Rik

  7 juni 2019 at 10:28

  Blijkt dat men bij marktplaats weinig gevoel voor humor heeft en de zeikers die dit hebben aangekaart bij marktplaats al helemaal niet !!

  • Mathieu

   7 juni 2019 at 14:10

   Auto staat niet op AutoScout24

 2. Piet

  7 juni 2019 at 12:29

  De mensen die hier aanstoot van hebben genomen zijn ouwe zeurpieten en moeten met de eerste en beste shuttle naar Mars gestuurd worden, daar hebben ze zeker geen last van humor.

 3. MrWheelson

  8 juni 2019 at 14:30

  Wat een geweldige tekstschrijver die man. Ik moest eigenlijk toch wel heel hard lachen!

 4. jan

  20 november 2020 at 16:27

  Grote klasse, wat een spannend, eerlijk en leuk verkoop praatje, grote klasse !!
  Dat Facebook dit niet kan waarderen tja het zijn en blijven zielige mensen, ik hoop van harte dat die bak snel verkocht wordt, ook tegen een absolute hoge prijs.
  Succes verder en bedankt voor je eerlijke advertentie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1