Connect with us

Auto Nieuws

Maserati gaat bijzondere samenwerking aan met Toscaanse wijnmaker

Published

on

Maserati-Quattroporte-2019-neus

Maserati gaat samenwerken met de historische Toscaanse wijnmaker Antinori, een toonaangevende producent van wijnen van topkwaliteit. Italiaanse excellence is een gemeenschappelijke waarde in de culturen van de beide bedrijven, in hun compromisloze streven naar kwaliteit.

Meer dan zeshonderd jaar en 26 generaties lang maakt de familie Antinori wijn. In 1385 werd Giovanni di Piero Antinori lid van de Florentijnse gilde van wijnmakers (“Arte Florentina dei Vinattieri”). De familie Antinori heeft het bedrijf altijd zelf geleid, met innovatieve en soms ook gedurfde strategieën, maar altijd met respect voor de tradities en de natuur.

Traditie en innovatie

De samenwerking tussen Maserati en Antinori gaat zich uiten in een reeks van evenementen en initiatieven, geïnspireerd door de gemeenschappelijke waarden: traditie en innovatie, een continu nastreven van perfectie, vakmanschap gebaseerd op aandacht voor detail en passie voor kwaliteit.

Italiaanse excellence

Met deze gedeelde waarden combineren Maserati en Antinori hun eeuwenlange geschiedenis, gevormd door buitengewone mensen en unieke ervaringen, om de ware essentie van Italiaanse excellence met de wereld te delen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1