Connect with us

Auto Nieuws

Maserati Levante V8-range nu te bestellen vanaf 221.800 euro

Published

on

Goed nieuws voor de Maserati liefhebbers. De nieuwe high-performance Maserati Levante V8-range is vanaf nu te bestellen. Het gaat om de drie modellen Trofeo, GTS en de Trofeo Launch Edition. Laatstgenoemde is een speciale editie waarvan er voor Europa slechts 50 zullen worden geproduceerd.

De Trofeo is het vlaggenschip van de Maserati Levante-serie. Hij beschikt over een 3,8-liter V8 Twin Turbo-motor die goed is voor 580 pk bij een toerental van 6.250 toeren per minuut. Het interieur is voorzien van sportstoelen met authentiek zwart ‘Pieno Fiore’ leder. De vanaf prijs van de Trofeo is 241.900 euro.

Exclusieve Launch Edition

Wil je een meer exclusieve Trofeo dan kom je uit bij de Trofeo Launch Edition. De auto heeft dezelfde prestaties, maar wordt geleverd in de drie unieke kleuren; mat Blu Emozione, Giallo Modenese en Rosso Magma. Het interieur heeft dezelfde zwart ‘Pieno Fiore’ lederen stoelen, maar de koper kan naast de rode stiksels ook kiezen voor de exclusieve blauwe of gele contraststiksels. De Trofeo Launch Edition zal in Europa slechts 50 keer worden geproduceerd en is te bestellen voor een vanaf prijs van 262.000 euro.

maserati-levante-trofeo-2019-lederen-stoelen

Maserati Levante GTS

Het derde model is de Maserati Levante GTS welke beschikt over een iets minder krachtige motor dan de Trofeo. De GTS heeft een 3,8-liter V8 Twin Turbo die 530 pk levert. “Uiterlijk onderscheidt het model zich door elegantie, met een agressieve touch voor de voor- en achterbumper”, aldus de lezing van Maserati. De GTS is leverbaar vanaf 221.800 euro.

maserati-levante-trofeo-2019-v8-motor

Direct te bestellen

Alle drie de modellen zijn vanaf nu in Nederland te bestellen. De verwachting is dat de eerste modellen in de herfst van 2019 worden geleverd.

maserati-levante-trofeo-2019-zijkant
maserati-levante-trofeo-2019-achterkant
maserati-levante-trofeo-2019-uitlaat
maserati-levante-trofeo-2019-koplamp
maserati-levante-trofeo-2019-dashboard
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1