Connect with us

Auto Nieuws

Mini Electric als driedeurs Cooper vanaf nu te reserveren

Published

on

mini-electric-2020-linksvoor
Foto: Mini

Over de Mini Electric is nog weinig bekend. Wel is zeker dat de eerste exemplaren volgend jaar op de weg zullen verschijnen. Voor welk bedrag is nog steeds de vraag. Toch heeft Mini het orderboek nu al geopend voor klanten.

De MINI Electric is een driedeurs Cooper met de aandrijflijn van een BMW i3. Dat betekent 184 pk en een koppel van 270 Nm. Deze zal vermoedelijk vergezeld worden door een accupakket van 33 KWh. Officiële details over de prestaties en actieradius van de Mini Electric volgen later dit jaar wanneer MINI de auto in productievorm zal gaan presenteren.

Overbruggingsaanbod

Mini komt voor particuliere kopers met een overbruggingsaanbod. Je ontvangt een driedeurs Mini Cooper in Midnight Black met gele accenten en stijlelementen uit het Mini Yours Customized programma. Je moet er dan wel snel bij zijn, want er zijn maar 50 van deze Mini’s in deze kleurstelling beschikbaar.

Zakelijke Mini Electric

Wie de Mini Electric zakelijk wil rijden, krijgt een vijfdeurs Mini aangeboden. Ook hier moet je snel bij zijn, want de eerste 100 klanten die een zakelijke Mini Electric bestellen krijgen deze vijfdeurs aangeboden.

Maart 2020

De productie gaat begin december van star. De aandrijflijn wordt in Duitsland gebouwd. In het Engelse Oxford wordt de Mini Electric vervolgens in elkaar gezet. De eerste Mini Electric’s verschijnen in maart 2020 bij de Nederlandse Minidealers.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1