Volg ons op Social Media

Auto Nieuws

Mitsubishi Motors zet in op duurzaamheid tijdens Autosalon van Genève

Gepubliceerd

op

Het Dendo Drive House is een energie-ecosysteem waarmee eigenaren automatisch energie opwekken, opslaan en afgeven aan huis en auto. Daarmee helpt het systeem om klimaatverandering tegen te gaan en ondersteunt het Dendo Drive House bij een hoge energievraag. Onder de wereldwijde slogan ‘Drive your Ambition’ wordt het Dendo Drive House door Mitsubishi Motors Corporation (MMC) gedemonstreerd tijdens de Autosalon van Genève.

Dendo is het Japanse woord voor ‘elektrisch’. Het totaalpakket van het Dendo Drive House bestaat uit zonepanelen, een bi-directioneel laadstation met Vehicle-to-Home-technologie (V2H), een thuisaccu en een Mitsubishi PHEV. Hoe het Dendo Drive House precies werkt, demonstreert MMC tijdens de Autosalon van Genève op een eenvoudig te begrijpen manier in een speciaal gedeelte van de stand. Het verlagen van energie- en brandstofkosten, het bieden van een noodstroomvoorziening en het creëren van een duurzame energievoorziening staan hierbij centraal.

Wereldpremière en Europees debuut

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) maakt zich verder op voor meerdere primeurs tijdens de 89e Autosalon van Genève, die van 7 tot en met 17 maart 2019 plaatsvindt. De spectaculaire conceptcar ENGELBERG TOURER en de sterk vernieuwde ASX beleven hun wereldpremière, terwijl de nieuwe L200 pick-up voor zijn Europese debuut staat.

De sterk vernieuwde Mitsubishi ASX beleeft zijn wereldpremière tijdens de
Autosalon van Genève.
Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1