Connect with us

Auto Nieuws

Mitsubishi presenteert vernieuwde ASX tijdens Autosalon van Genève

Published

on

Het is inmiddels aftellen geblazen richting de 89e Autosalon van Genève, die over exact drie weken begint. Ook Mitsubishi geeft van donderdag 7 maart tot en met zondag 17 maart acte de présence in Zwitserland, waar onder meer de vernieuwde ASX wordt gepresenteerd.

Vanaf het moment dat Mitsubishi de ASX in 2009 lanceerde, verkocht het Japanse automerk wereldwijd ruim 1,3 miljoen exemplaren van de compacte SUV, die in sommige landen bekend staat als RVR of Outlander Sport. De ASX is een veelzijdige, wendbare en eenvoudig te manoeuvreren auto, die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor meer spannende autoritjes.

Het exterieur van de vernieuwde Mitsubishi ASX heeft een grondige transformatie ondergaan. Daarnaast zijn de aandrijving herzien en is tevens het infotainmentsysteem verder verbeterd, waardoor de ASX onder meer over een nog geavanceerdere connectiviteit beschikt.

Wilt u Mitsubishi van 7 tot en met 17 maart volgen tijdens de Autosalon van Genève? Voor al het nieuws over Mitsubishi Motors vanuit Zwitserland heeft Mitsubishi Motor Corporation (MMC) een speciale website ontwikkeld.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1