Connect with us

Auto Nieuws

Munsterhuis Sportscars uit Hengelo heeft speciaal keurmerk van Ferrari

Published

on

munsterhuis-ferrari-sportcars-classiche

Ferrari’s kunnen bij Munsterhuis in Hengelo sinds dit jaar een officieel keurmerk krijgen, met goedkeuring uit het Italiaanse Maranello. Door dit keurmerk wordt er nu nauw contact onderhouden met de fabriek in Maranello.

Het keurmerk houdt in dat mensen met een Ferrari van ouder dan 20 jaar in de garage van Munsterhuis Sportscars hun onderhoud en reparaties kunnen laten doen, en er zeker van kunnen zijn dat alles volgens de door Maranello voorgeschreven richtlijnen gebeurt. Deze unieke service is erg belangrijk, omdat alleen Ferrari Classiche een officieel document kan vrijgeven dat de volledige authenticiteit van de auto bevestigt.

Slechts tachtig garage’s

Slechts tachtig garagebedrijven over de gehele wereld mogen een officieel Ferrari-keurmerk uitdelen, en in Nederland mag Munsterhuis dat nu ook. Ferrari’s van minimaal 20 jaar oud kunnen het stempel Classiche aanvragen. Na uitgebreide controle en analyse in Hengelo geeft de Ferrari-fabriek in Maranello uiteindelijk het groene licht en volgt het keurmerk.

Al vijftig jaar actief

Munsterhuis Sportscars is al meer dan vijftig jaar actief in de autobranche. In 1962 startte Frans Munsterhuis senior op de boerderij van zijn vader een schadeherstelbedrijf in Saasveld en in Enschede. Twee jaar later werd Autobedrijf Frans Munsterhuis officieel dealer van Renault. Al snel volgden vestigingen in Oldenzaal, Almelo en Enschede, evenals het dealerschap voor andere merken zoals Ferrari. In 1997 namen Frans en Jochen Munsterhuis de leiding van hun vader over.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1