Connect with us

Auto Nieuws

Naast rookworst vanaf volgende week ook Private Lease plan bij de HEMA

Published

on

HEMA-Oude-Pekela-verzekeringen-privatelease
Foto: Wikipedia

HEMA gaat vanaf 23 april starten met het aanbieden HEMA Private Lease voor personenauto’s. De retailer gaat hiervoor samen werken met LeasePlan. Hema gaat vier Toyota-modellen aanbieden.

HEMA wil schoner en zuiniger rijden toegankelijk maken voor iedereen. Het aanbod noemen zij zo groen mogelijk en ook nog eens betaalbaar. Vanaf volgende week dinsdag kan je vanaf 179 euro per maand inclusief btw één van de vier Toyota’s leasen.

Het gaat om de Toyota Yaris, Corolla, C-HR of de AYGO. Die laatste heeft de laagste uitstoot in zijn klasse. Alle modellen worden in Europa geproduceerd.

Een logische stap

HEMA biedt ook andere financiële diensten aan zoals verzekeringen. Het merk vindt het aanbieden van HEMA Private Lease een volgende logische stap. Erik Henstra, Managing Director van LeasePlan Nederland wil het rijden van private leaseauto’s aantrekkelijker maken. “Jonge auto’s zijn een stuk energiezuiniger dan die van tien jaar geleden. In Nederland rijden we met auto’s die gemiddeld elf jaar oud zijn”, zegt Henstra.

Overstappen naar zuinigere auto’s

“Door het rijden van nieuwe private leaseauto’s aantrekkelijker te maken voor een brede groep, zorgen we ervoor dat meer mensen over kunnen stappen naar een zuinigere en schonere auto. Al dan niet voorzien van een elektrische aandrijving. Daarmee brengen we een groen Nederlands wagenpark een stap dichterbij”, besluit de Managing Director.

Toyota Corolla Hatchback 2019
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1