Connect with us

Auto Nieuws

Netflix kijken in je auto. Met de nieuwe software-update van Tesla kan het

Published

on

Foto: Tesla

Tesla-eigenaren kunnen voortaan Netflix en YouTube kijken in de auto, maar wel alleen als de auto stilstaat op bijvoorbeeld een parkeerplaats.

Tesla is twee weken geleden begonnen met het uitbrengen van versie 10.0 van de software voor de auto’s. De update is er voor de Tesla-modellen S, X en 3. De update voegt veel nieuwe opties toe: Netflix, YouTube en Spotify Premium zijn nu te gebruiken via het grote scherm. De videodiensten kunnen alleen bekeken worden als de auto geparkeerd staat.

Inmiddels heb je waarschijnlijk al video’s gezien van Tesla’s die deze update gebruiken waarbij je Tesla je autonoom komt ophalen, waarbij de ene poging iets succesvoller is dan de ander.

Deze functie is nog niet beschikbaar in Nederland. Een woordvoerster van Tesla Benelux meldt dat de update op korte termijn in België en Nederland komt. “Onze wereldwijde software-updates worden in batches uitgerold, te beginnen in de VS. De update wordt dus spoedig in de Benelux verwacht.” Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt door het Amerikaanse automerk.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1