Connect with us

Audi

Nieuwe Audi mobiliteitspas geeft e-tron bestuurders flinke voordelen

Published

on

audi-etron-laadpaal-shuttelpas-opladen
Foto: Audi

Audi heeft voor bestuurders van de e-tron een laadpunt voor thuisladen en een speciale pas gelanceerd. Deze zogenoemde Shuttel-pas biedt niet alleen toegang tot 65.000 laadpunten in Europa, maar ook tot andere vormen van (openbaar) vervoer.

Het thuislaadpunt van de Audi e-tron is leverbaar vanaf € 1.550, inclusief installatie. Bij dit laadpunt is ook de Shuttel laad- en mobiliteitspas inbegrepen. Deze pas is de essentie in het thuisladen en geeft toegang tot 80 procent van alle Europese laadstations. Dat zijn meer dan 65.000 laadpunten (tot 50 kW) en meer dan 2.000 snellaadstations (tot 350 kW) in 16 Europese landen.

audi-etron-voorkant-laadpaal-shuttelpas

Windenenergie

Audi verzekerd de bestuurders van de e-tron en de bezitters van de Shuttel-pas dat de elektriciteit die ze laden afkomstig is van windenergie. Zo rijden ze 100 procent CO2-neutraal.

De Shuttel-pas is niet alleen een laadkaart die voor laadgemak zorgt, maar het is ook een echte mobiliteitskaart. Zo biedt de Shuttel-pas toegang tot alle vormen van het openbaar vervoer, inclusief de OV-fiets. Daarnaast is de pas de toegang tot taxidiensten. Ook maakt hij parkeren eenvoudig via Q-Park en P&R. Alleen voor de Shuttel-pas laaddiensten worden per maand kosten gefactureerd.

audi-etron-shuttelpas-rechtsachter

Eerste 12 maanden gratis

De Shuttel-pas is een belangrijk onderdeel van het e-care pakket van Audi. Dit pakket wordt zonder meerprijs aangeboden bij de aankoop van een Audi e-tron. De Shuttel-pas is de eerste 12 maanden gratis, daarna kost de pas 3,99 per maand.

audi-laadpaal-opladen-shuttelpas.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1