Connect with us

Audi

Nieuwe Audi TT RS staat in startblokken

Published

on

Het nieuwe TT-topmodel van Audi Sport staat in de startblokken: de TT RS Coupé en Roadster. Door zijn nieuwe front en opvallende achterzijde oogt de Audi TT RS sportiever dan ooit.

De grote luchtinlaten op de hoeken geven de TT RS een breed voorkomen. Door de sportief vormgegeven en doorlopende voorspoiler krijgt de lage voorzijde een heus ‘autosportuiterlijk’. Opvallend aan de achterzijde is de vaste achterspoiler met vleugeltjes aan weerszijden. Het aerodynamische concept van de Audi TT RS zorgt zowel voor een verbeterde efficiency als voor betere prestaties.

En die prestaties mogen er zijn: de Audi TT RS sprint in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Bovendien zijn de prestaties gekoppeld aan de onmiskenbare sound van de vijfcilindermotor. Binnenin de auto zijn de bediening en displays volledig gericht op de bestuurder. De RS-sportstoelen zijn standaard voorzien van een ruitpatroon in Alcantara en optioneel van honingraatmotief in Nappa-leer.

Vanaf eind februari is de nieuwe Audi TT RS te bestellen en vanaf maart staat de auto in de showroom bij uw lokale Audi-dealer. Meer informatie over de prijzen van de Audi TT RS Coupé en Roadster worden in aanloop naar de Nederlandse introductie bekendgemaakt.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1