Connect with us

Auto Nieuws

Nieuwe BMW 3 Serie vanaf 9 maart in de showroom

Published

on

BMW-3-Series-2019-links-zijkant

Het is dan eindelijk zover, de nieuwe 3 Serie van BMW staat vanaf 9 maart in de showroom van de BMW-dealer. Geen enkel schroefje is gelijk gebleven bij de gloednieuwe BMW 3 Serie. De zevende generatie van de BMW 3 Serie is sportiever, comfortabeler, ruimer en intelligenter.

Akoestische beglazing

De nieuwe BMW 3 Serie biedt meer bewegingsruimte voorin en het zicht naar achteren is sterk verbeterd. Ook is er meer beenruimte voor de passagiers op de achterbank. Maar liefst 480 liter bagage kun je kwijt in de kofferbak en de rugleuning van de achterbank is in ongelijke delen neerklapbaar. Hoogwaardig Vernasca-lederen bekleding is optioneel leverbaar voor de nieuw ontworpen stoelen en verbeterde achterbank. De A-stijlen zijn gevuld met schuim en voor de voorruit is akoestische beglazing toegepast om het interieur nog stiller te maken dan het al was.

Toonaangevend

Om de BMW 3 Serie opnieuw toonaangevend te maken hebben de techneuten van BMW de auto voorzien van een verbeterde wielophanging, nieuwe demper technologie en een stijvere carrosseriestructuur. Ook is de spoorbreedte toegenomen. Samen met het lage zwaartepunt en de ideale gewichtsverdeling van 50:50 moet dit alles leiden tot een geweldige rijdynamiek.

Autonoom rijden

Een aantal slimme hulpsystemen in de nieuwe BMW 3 Serie duiden op een nieuwe stap richting autonoom rijden. Denk aan Driving Assistant Professional met verbeterde Active Cruise Control met Stop & Go functie, Steering & Lane Control Assistant, Lane Change Warning en Lane Departure Warning. Maar ook actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen, ontwijkassistentie, Crossing Traffic Warning, Priority Warning en Wrong-Way Warning zijn hier een teken van.

Rijklaar prijs

De consument kan kiezen uit twee benzine- en drie dieselversies: de BMW 320i, 330i, 318i, 320d, 330d met het vermogen uiteenlopend van 150 pk tot 265 pk. Vierwielaandrijving is leverbaar voor de BMW 330d xDrive. BMW zal het programma in de loop van dit jaar verder uitbreiden met een extra sportief BMW M Performance-model en een plug-in hybride. De nieuwe BMW 3 Serie staat vanaf 9 maart 2019 in de Nederlandse showrooms. De rijklaar prijs van de BMW 3 Serie begint bij 40.619 euro. Voor meer informatie over de nieuwe BMW 3 Serie kunt u onder anderen terecht in de showroom van BMW-dealer Broekhuis Oost.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1