Connect with us

Auto Nieuws

Nieuwe Range Rover Evoque trotseert water en heeft ‘extra ogen’

Published

on

Met meer dan 800.000 verkochte exemplaren mag de Range Rover Evoque gerust een succesnummer worden genoemd sinds de eerste editie in 2011 werd geïntroduceerd. Inmiddels staat de nieuwe generatie van de Evoque te blinken in de showrooms van de lokale Land Rover-dealers.

Het design van de Range Rover Evoque stond al bekend als stijlvol en abstract en deze lijn wordt dan ook doorgetrokken bij de nieuwe Evoque. Hetzelfde geldt voor het opgeruimde karakter van het interieur. De wegligging van de Range Rover Evoque is uitstekend, zowel op strak asfalt als op ruwe en moeilijk begaanbare ondergrond. De Evoque is zelfs in staat om door 60 centimeter diep water te rijden.

Camera’s als ‘extra ogen’

Land Rover heeft de nieuwe Range Rover Evoque voorzien van een camera onder de voorwielen (die beelden doorstuurt naar het centrale beeldscherm) en een camera op het dak (die beelden doorstuurt naar de binnenspiegel). Hierdoor registreert de Evoque exact wat er onder de voorwielen en achter de auto gebeurt, waardoor de bestuurder feitelijk over ‘extra ogen’ beschikt.

Motoren en prijslijst

Qua motoren kan er bij de Range Rover Evoque gekozen worden uit drie 2.0 dieselmotoren (van 150, 180 of 240 pk) en drie benzinevarianten (van 200, 250 of 300 pk). De Range Rover Evoque is per direct voor een vanafprijs van 56.400 euro te bestellen bij uw lokale Land Rover-dealer, waar de nieuwe Evoque inmiddels in de showroom staat.

Bekijk hier de volledige prijslijst van de nieuwe Range Rover Evoque.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1