Connect with us

Audi

Nu te bestellen: de Audi TT RS Coupe en Roadster

Published

on

Foto: Audi

De nieuwe Audi TT RS-modellen zijn gereed voor hun debuut in Nederland en zijn inmiddels te bestellen. Je moet alleen niet krap in kas zitten, want voor beide Audi’s moet je een flink zak geld meenemen.

De eerste Audi TT RS stamt uit 2016 en had destijds een vanaf prijs van 80.000 euro. Er is wel wat veranderd aan deze nieuwe uitgave van de Coupe en Roadster. De Audi’s hebben beiden nog hun veelgeprezen 2,5 liter 294 kW/400 pk sterke vijfcilinder TFSI onder de kap liggen. De grootste veranderingen zijn doorgevoerd in het exterieur en interieur. De vanaf prijs* is met 14.000 euro gestegen naar 94.000 voor de Coupe en 97.000 voor de Roadster.

Audi TT RS Coupe 2019

Sportiviteit, dat is wat Audi wil uitstralen met de nieuwe Coupe en Roadster. Standaard in het pakket zitten lichtmetalen velgen van 19 inch. Ook het interieur is sportief met onder andere leer en alcantara beklede, verwarmde sportstoelen. Speciaal voor de TT RS-modellen zijn er verschillende designpakketten beschikbaar. Die bevatten twee gekleurde accenten en er is keuze uit rood en blauw. Bij een extra pakket zitten ook de kleuren zwart, oranje en cognac bruin inbegrepen.

Audi TT RS Roadster 2019

Vanaf maart zijn de Audi TT RS Coupe en de Roadster beschikbaar in ons land. Ze zijn te bestellen via internet of bij uw lokale dealer.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

S
1 Comment

1 Comment

  1. j.prins

    22 februari 2019 at 15:39

    GEWELDIG zo mooi ,,,, enorm ,,,,,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1