Connect with us

Auto Nieuws

Opel Zafira Life vanaf februari te bestellen

Published

on

Opel komt twintig jaar na de introductie van de eerste generatie Zafira met een geheel nieuw ontwikkelde vierde generatie: de Opel Zafira Life. Aanstaande vrijdag (18 januari 2019) valt deze veelzijdige MPV voor het eerst in ‘levenden lijve’ te bewonderen tijdens de Brussels Motor Show (waarvan de publieksdagen van zaterdag 19 tot en met zondag 27 januari zijn).

De veelzijdige Opel Zafira Life wordt gekenmerkt door zijn gebruiksgemak en een mooi vormgegeven design. De MPV is leverbaar in drie lengtevarianten (Small, Medium en Large) tot wel negen zitplaatsen. De versies met een 35 centimeter langere wielbasis (Medium en Large) zijn verkrijgbaar in een luxueus ‘Lounge’-uitrustingsniveau, waarbij de stoelen voorin een massagefunctie en verwarming hebben. Daarachter zijn door Opel vier verschuifbare, met leder afgewerkte stoelen geplaatst.

Elektrische schuifdeuren

Instappen is kinderlijk eenvoudig bij de Opel Zafira Life. Met een simpele voetbeweging openen de elektrische schuifdeuren binnen enkele seconden. De vierde generatie Zafira is vanaf februari 2019 te bestellen. De volledig elektrische variant van de Opel Zafira Life staat voor 2021 in de planning.

Uw lokale Opel-dealer Kamp Twente geeft u graag een uitgebreide toelichting op alle specificaties van de Opel Zafira Life.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1