Connect with us

Auto Nieuws

Opgelet: autofabrikant Donkervoort heeft 20 nieuwe vacatures openstaan

Published

on

Donkervoort-D8_GTO-RS-2017-voorkant.
Foto: Donkervoort

Autoliefhebbers staan in de rij voor de exclusieve bolides van sportautofabrikant Donkervoort. Om aan de vraag te voldoen zoekt het familiebedrijf in Lelystad twintig nieuwe werknemers. Ook hobbyisten zijn welkom om te solliciteren bij de autofabrikant.

Bij Donkervoort Automobielen werken momenteel zo’n 40 mensen en het personeel wordt met een derde uitgebreid. Waar komt in één keer die vraag naar zoveel nieuw personeel? “Door de aanhoudend goede verkopen is er een wachtlijst ontstaan voor een nieuwe auto. We willen onze klanten natuurlijk zo snel mogelijk hun nieuwe auto leveren. Vandaar dat wij onze productie – en daarmee het productieteam – willen opschroeven”, vertelt Amber Donkervoort tegen het AD.

Wachttijd voor nieuwe Donkervoort steeds langer

De wachttijd voor een nieuwe Donkervoort is nu opgelopen tot ongeveer anderhalf jaar. Het jaarlijkse productieaantal van de D8 GTO, het huidige model, is sinds 2013 opgelopen van 25 naar 40 auto’s. “We hebben zo’n twintig vacatures in diverse afdelingen. Dat loopt uiteen van de assemblage (het in elkaar zetten van de auto, red.) tot de composiet- en lasafdeling. Verder zoeken we engineers, designers en commerciëlen”, aldus Amber Donkervoort.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1