Connect with us

Audi

Pijnlijk: Vluchtpoging met Ferrari mislukt bij inbeslagname autocollectie drugsverdachte

Published

on

2009 Ferrari California

Met je dure auto naar de rechtbank gaan om vervolgens je complete autocollectie kwijt te raken? Het overkwam een man die verdachte is in een zaak over drugshandel.

De man kwam de afgelopen weken in een peperdure Aston Martin naar de rechtbank, hetgeen argwaan wekte bij justitie. De politie en onder andere de belastingdienst besloten een onderzoek te starten naar de bestuurder. Toen bleek dat de auto op naam stond van een zogenaamde katvanger. Dit is iemand die op papier eigenaar is van in dit geval een auto, zodat de daadwerkelijke eigenaar onder de radar kan blijven.

Foto: OM

Vervolgens bleek dat de katvanger meerdere dure auto’s op zijn naam had staan waaronder een Ferrari, een Mercedes en een Audi. Toen de auto’s, inclusief de Aston Martin, in beslag werden genomen probeerde iemand te vluchten in de Ferrari. Deze poging mislukte jammerlijk.

Inmiddels loopt er een onderzoek naar de katvanger op verdenking van witwassen. De bestuurder van de Aston Martin komt tegenwoordig op een minder luxe manier aan bij de rechtbank.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1