Connect with us

Auto Nieuws

Pimp your car: Amerikaanse Hello Kitty Mustang trekt volop de aandacht

Published

on

Aangepaste auto’s zijn een expressie van de persoonlijkheid van de eigenaar. Zo ook de auto van de 41-jarige Takiyah Middleton uit Nashville (Tennessee, Verenigde Staten), die haar Ford Mustang Convertible uit 2006 transformeerde tot een Hello Kitty Mustang die haar extraverte en unieke karakter weerspiegelt.

Waarom Hello Kitty? Op het YouTube-kanaal Barcroft Cars geeft Middleton aan dat haar twee dochters als inspiratiebron fungeerden. Ze wilde dat haar dochters de coolste kinderen op school waren door ze in een Hello Kitty Mustang bij school af te zetten.

Indrukwekkend audiosysteem

Naast de roze Hello Kitty-toevoegingen vallen vooral de enorme 26-inch chromen wielen op aan de Ford Mustang van Middleton. In het donker verandert de neonverlichting van deze wielen constant van kleur. Het interieur van de auto is voorzien van een 22-inch televisie en een indrukwekkend audiosysteem. Middleton heeft de afgelopen acht jaar aan de Mustang gewerkt en verwacht er ook de komende jaren nog de nodige functies aan toe te voegen.

Wereld verbeteren met autoclub

Begrijpelijkerwijs trekt de Hello Kitty Mustang de nodige aandacht, die Middleton aangrijpt om van de wereld een betere plek te maken. Zo richtte ze een autoclub op, Rychus Rydz, die zich uiteraard concentreert op auto’s, maar daarnaast ook iets terug wil doen voor de samenleving, zoals het inzamelen van voedsel en kleding voor lokale daklozen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1