Connect with us

Auto Nieuws

Politie haalt Duits jongetje van zeven uit snikhete auto in Vlissingen

Published

on

politie-walcheren-duits-jongetje
Foto: Politieteam Walcheren

De politie heeft een 7-jarige Duits jongetje uit een snikhete auto gehaald op het parkeerterrein bij de Albert Heijn XL in Vlissingen. Het is al het tweede opeenvolgende incident. Donderdag werd er al een meisje van 17 bevrijdt uit de kofferbak van een snikhete auto.

“Vol verbazing rijden we naar de melding. Met deze temperatuur je kind in de auto laten?!”, schrijft het politieteam op Facebook. Een omstander had al een deur van de auto opengezet, omdat het jongetje bezweet was.

De ouders van het kind zeiden tegen de agenten dat het kind niet mee de winkel in wilde, en daarom was achtergelaten in de auto. De ouders hadden de ramen aan de voorzijde op een kiertje gezet en de auto niet volledig afgesloten.

Maar hij wilde zelf niet mee de winkel in…Vandaag tijdens de middagdienst een melding dat er op een parkeerplaats…

Geplaatst door Politieteam Walcheren op Donderdag 25 juli 2019

Op dagen als gisteren en vandaag is het buiten al extreem warm, maar lopen de temperaturen in geparkeerde auto’s al helemaal snel op. “De vraag is of een kind van zeven op tijd kan beslissen de auto te verlaten omdat het te warm wordt”, schrijft de politie. “Omdat het om een Duits jongetje ging, maken we hiervan melding bij de Duitse autoriteiten”, aldus de politie.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1