Volg ons op Social Media

Auto Nieuws

Pools autobedrijf bouwt jouw Land Rover Defender voor 60.000 euro

Gepubliceerd

op

land-rover-defender-polen-voorkant
Foto: Serwis

Land Rover gaat in september een geheel nieuwe Defender introduceren, maar velen geven nog steeds de voorkeur aan het oude, robuuste model. In Polen blijven ze daarom de oude Defender gewoon produceren.

Land Rover is sinds januari 2016 gestopt met het maken van de klassieke Defender. Dat maakt het vinden van een nieuw exemplaar praktisch onmogelijk.

Defender Factory

Het Poolse bedrijf Serwis kan echter niet accepteren dat de oude, trouwe Defender verdwenen is. Met behulp van de kennis die de afgelopen 25 jaar is opgedaan en met toegang tot een grote hoeveelheid reserveonderdelen, startte het in Krakau gevestigde bedrijf het project ‘Defender Factory’.

land-rover-defender-polen-zijkant

Vanafprijs van 59.900 euro

De klant mag helemaal zelf bepalen hoe de Defender Factory opgebouwd moet worden. Denk daarbij aan de motor en de transmissie. De Defender wordt een vierdeurs pick-up uit 2010, met de looks van de Heritage Edition. Qua motor beschikt de Land Rover over een 2.4 liter diesel. De prijzen voor een nieuwe oude Defender beginnen bij een vanafprijs van 59.900 euro.

land-rover-defender-polen-linksachter
land-rover-defender-polen-wiel
Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1