Connect with us

Auto Nieuws

Romy Monteiro en Sandra Schuurhof beleven zware crashes op Zandvoort

Published

on

ladiesGT-crash-zandvoort

Tijdens de Ladies GT Race van afgelopen zondag crashte zangeres en musicalster Romy Monteiro op het Circuit van Zandvoort. Met een ambulance werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van Jumbo was ze continue bij kennis.

Monteiro maakt het nu goed en heeft haar fans gerustgesteld. “Het gaat goed, ik ben niet ernstig gewond, ook al zou je dat wel denken na de beelden van de crash online. Met 120 kilometer in een muur crashen en een paar keer over de kop, het is niet niks”, schrijft Monteiro (26) bij een foto van zichzelf op de bank.

Hulpverleners krijgen dankwoord

“Ik ben er goed van af gekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken”, schrijft ze verder, waarbij ze “engeltjes boven” bedankt. Ook de hulpverleners ter plaatse krijgen een dankwoord. Monteiro deed mee aan de Ladies GT Race en noemt het een “heftige en toffe race”. “Even schrikken, maar het race-avontuur vond ik geweldig.”

Hart van Nederland-presentatrice

Vrijdag maakte nog een bekende Nederlander een flinke schuiver op he circuit van Zandvoort. Hart van Nederland-presentatrice Sandra Schuurhof crashte tijdens de uitloopronde van de vrije training van de Ladies GT waar geracet wordt in gele Toyota Aygo’s, Peugeot 107’s en Citroën C1’s.

Instagram

Zoals je kunt zien in de video ziet de crash er heftig uit, maar Schuurhof maakt het goed, mede dankzij de rolkooi. Op Instagram schrijft ze: “Dit was mijn crash van gisteravond. Best wel een klap. Maar we lachen weer en vandaag toch in een nieuwe auto geracet.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1