Connect with us

Auto Nieuws

Rosberg kritisch: “Verstappen was weer zichzelf dit weekend, te agressief”

Published

on

Foto: Wikipedia

Een knappe reeks reeks goede resultaten voor Max Verstappen kwam zondag helaas ten einde. De Nederlander crashte vlak na een botsing met Kimi Räikkönen. Wat Verstappen na die tik deed, verbaast voormalig wereldkampioen Nico Rosberg.

Met tienduizenden Nederlandse fans langs de baan in België had het een feest moeten worden, maar het liep uit op een teleurstelling. Max Verstappen crashte in de eerste ronde. Hij belande in de muur in Eau Rouge, nadat zijn stuurophanging was afgebroken tijdens een botsing in de eerste bocht met Kimi Raikkonen.

Nico Rosberg zag de crash ook gebeuren en ziet Verstappen terugvallen in zijn oude maniertjes. “Hij is weer terug bij zijn oude zelf. Hij is te agressief geweest,” aldus Rosberg op zijn eigen YouTube-kanaal. “Ik begrijp ook niet dat hij vervolgens plankgas blijft rijden, terwijl zijn auto kapot is,” zegt de wereldkampioen van 2016. “Vervolgens vloog hij de baan af, vanwege zijn kapotte auto. Hij heeft wel ballen van staal, maar dat sloeg nergens op”, aldus de Duitse ex-coureur en YouTuber.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1