Connect with us

Auto Nieuws

Smart presenteert Forease+ die waarschijnlijk nooit in productie zal worden genomen

Published

on

Foto: Smart

Smart heeft een concept vrijgegeven van haar nieuwe auto, de Forease+. Het is de opvolger van de Forease die Daimler presenteerde tijdens de Paris Motor Show van 2018.

Vorig jaar presenteerde Smart in Parijs de Forease als cabrio versie. Alleen ideaal voor mooi weer liefhebbers. Deze Forease+ heeft wel een dak en is gekenmerkt door zijn knaloranje kleur.De Forease+ heeft net als zijn voorganger een lage voorruit en achter op de auto is er een ducktail geplaatst. Die spoiler heeft een plek op de achterruit gekregen.

Van 0 naar 100 in 11,5 seconden

De Forease+ heeft 80pk en een batterijpakket met 17.6 kWh, want ook deze Forease is een elektrisch aangedreven auto. De Smart gaat van 0 naar 110 in een slordige 11,5 seconden. Deze versie van de Forease is niet heel heel veel anders dan die van 2018. De verlichting is zowel voor als achter precies hetzelfde. Bij de originele versie van de Forease zijn de details afgewerkt in het groen. Bij de Forease+ is dat in het oranje gedaan.

Forease+ niet in productie

De Forease+ wordt naar alle waarschijnlijkheid nooit in productie genomen. Het zal om die reden alleen maar bij een concept blijven van de Forease en de Forease+. Ondanks het feit dat het model nooit op de markt komt is de Forease+ is wel te zien op de Autosalon van Genève. Deze vindt plaats van 7 maart tot en met 17 maart.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1