Connect with us

Audi

Sportieve prestaties en scherp design van exterieur kenmerken nieuwe Audi TTS

Published

on

De Audi TTS geldt als een sportief topmodel binnen de TT-serie. De Duitse autofabrikant heeft het acceleratievermogen van de vernieuwde Audi TTS verder verhoogd. Daardoor schieten zowel de TTS Coupé als de TTS Roadster tegenwoordig nóg sneller uit de startblokken.

Het verhoogde acceleratievermogen dankt de vernieuwde TTS aan een nieuwe zeventraps S tronic-automaat met dubbele koppeling. De TTS Coupé accelereert hierdoor in 4,5 seconden naar 100 km/u, terwijl de TTS Roadster hiervoor 4,8 seconden nodig heeft. Daarnaast onderscheidt de Audi TTS zich door een scherper exterieurdesign. Voorbeelden hiervan zijn een singleframe grille en buitenspiegels in mat aluminium, een frontsplitter die links en rechts doorloopt in de luchtinlaten, roosters onder de achterlichten, een achterdiffuser en een uitlaatsysteem met vier eindstukken. Verder levert Audi de vernieuwde TTS met 18 inch lichtmetalen velgen.

De nieuwe Audi TTS is per direct te bestellen bij de Audi-dealers Huiskes-Kokkeler (met vestigingen in Hengelo en Almelo) en Pouw (met vestigingen in Deventer, Zwolle en Rijssen). Prijzen beginnen bij € 75.620,- voor de TTS Coupé en € 78.620,- voor de TTS Roadster. Beide vanafprijzen zijn inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1