Connect with us

Auto Nieuws

Taco Bell Hot Sauce redt levens van ingesneeuwde man en zijn viervoeter

Published

on

jeremy-taylor-car-dog-ingesneeuwd
Bron: Time.com

De Amerikaan Jeremy Taylor en zijn hond raakten afgelopen week ingesneeuwd toen ze onderweg waren in de staat Oregon. De twee zaten vijf dagen vast in hun auto en overleefden het avontuur dankzij de warmte van de auto en zakjes taco-saus.

De 36-jarige Jeremy stapte vorige week samen met zijn hond Ally in de auto om even te gaan tanken. Wat een ritje heen en weer had moeten worden eindigde in een nachtmerrie van vijf dagen. Het duurde drie dagen alvorens Jeremy en zijn hond als vermist werden opgegeven, maar ook toen duurde het nog twee dagen alvorens ze werden gevonden.

Taco-saus

Jeremy en Ally probeerden in eerste instantie te voet door de diepe sneeuw te lopen, maar dat lukte niet. Ze gingen weer terug naar de auto en hielden zich warm door de auto steeds opnieuw op te starten. Om te overleven aten ze taco-saus dat in zakjes in de auto lag. Contact zoeken met de buitenwereld kon niet omdat Jeremy zijn telefoon thuis had laten liggen.

Hongerig, maar in goede conditie

Na vijf dagen vastgezeten te hebben vond een bestuurder van een sneeuwscooter de auto met daarin Jeremy en zijn hond. Die belde de politie waarna het tweetal werd bevrijd. Volgens de politie waren Jeremy en Ally wel hongerig, maar verkeerden ze in goede conditie. In een bericht op Facebook zei Jeremy zich te beseffen dat hij en zijn hond geluk hebben gehad.

”Taco Bell redt levens”

Ook reageerde hij op een reactie van een vriend die zich afvroeg hoe hij dit kon overleven. ”De hete saus van Taco Bell redt levens!” Taco Bell heeft laten weten dat ze blij zijn dat Jeremy en zijn hond dit avontuur hebben overleefd.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1