Connect with us

Aston Martin

Tientallen supercars achter slot en grendel in Monaco

Published

on

Monaco-inbeslagname

De politie van Monaco is de afgelopen weken druk geweest met het in beslag nemen van ongeveer zeventig supercars. Tijdens het Formule 1 en het Top Marques evenement bleek het politiekorps van Monaco geen genade te hebben voor eigenaren van deze supercars.

De verleiding om de vele carspotters tijdens de evenementen te behagen was voor de bestuurders van deze supercars soms te groot. De burn-outs, te harde uitlaatgeluiden en het te hard rijden werden door de politie onmiddellijk bestraft met het uitdelen van boetes en het in beslag nemen van de bolides.

In de afgelopen weken werden ongeveer 70 voertuigen geconfisqueerd, schrijft The Sun. YouTuber Shmee150 plaatste onlangs onderstaande video waarin een opslagplek van de politie te zien zou zijn. Op de video zijn onder andere een Ferrari Speciale, een Aston Martin DB11, een McLaren 570GT en een diverse Bentley’s te zien.

Overtreders waren hun supercar minimaal 48 uur kwijt en de boetes lagen tussen de 300 en 600 euro. Het totale bedrag aan uitgeschreven boetes lag dit jaar rond de 300.000 euro, zo meldt de website Hello Monaco.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1