Connect with us

Auto Nieuws

Toyota AYGO x-otic en AYGO x-cite debuteren op Autosalon van Genève

Published

on

Van donderdag 7 maart tot en met zondag 17 maart kunnen autoliefhebbers op de Autosalon van Genève hun hart weer ophalen aan alle nieuwe modellen die de verschillende autofabrikanten de komende maanden van de band laten rollen. In Zwitserland maken ook twee speciale edities van de Toyota AYGO hun debuut: de AYGO x-otic en AYGO x-cite.

De AYGO x-otic en AYGO x-cite tonen het publiek wat er allemaal mogelijk is met Toyota’s meest compacte model ‘met de eeuwige jeugd’. De wendbare AYGO heeft een verfrissend en zelfverzekerd uiterlijk en beschikt over een onderscheidend aanbod binnen het A-segment. Door toepassing van talrijke vrolijke accessoires kunnen het exterieur en interieur van een persoonlijk tintje worden voorzien.

De AYGO x-otic is wit met een groot, elektrisch bedienbaar canvasdak in de kleur Orange Twist. Dezelfde kleur oranje is ook terug te vinden op de voor-, achter- en zijkant van de auto en de buitenspiegels. Ook het interieur van de AYGO x-otic wijkt af van de reguliere uitvoeringen van de Toyota AYGO, zoals de pianozwarte afwerking van de dashboardomlijsting en center console en de oranje omlijsting van de ventilatieroosters en de versnellingsbak.

De AYGO x-cite springt eruit door zijn bi-tone kleurstelling van Pure Orange met zwart dak en voorbumper met oranjekleurige detailstriping. De kleur Pure Orange komt ook binnenin de auto terug in de omlijsting van de ventilatieroosters en de versnellingsbak.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1